Yennidennn Merhaba:)
Yav bu İtalyanlar ağzını tadını biliyor..Onlar biliyorda biz bilmiyor muyuz diye düşündüğümden kolları sıvadık ve arkadaşım Yasemin ile Bruschetta'ya taş çıkartacak bir atıştırmalık yaptık..
Malzemeler;
-Bayat ekmek dilimleri
-Yarım su bardağı zeytin yağı
-1 çorba kaşığı sarımsak tozu (İşin sırrı)
-1 tatlı kaşığı fesleğen kurusu
-1 kase domates sosu(Rendesi,Kurusu,Kendisi..:)
-1 çorba kaşığı sebze çeşnisi (İşin sırrı)
-1 tatlı kaşığı tuz
-1 tatlı kaşığı karabiber ve kırmızı biber
-1 kase kaşar peyniri rendesi
-vee tabiki kekik
Yapılışı:
Bir tepsiye yağlı kağıt serin ve fırını 175 santigrad derecede çalıştırın.Dilimlenmiş ekmekleri
güzelce tepsiye dizin.Bir kasede baharatları ve zeytinyağı karıştırın.(Kekik hariç).Sonra bir fırça yardımı ile
ekmeklerin üzerine sürün.Ardından herbir ekmeğin üzerine bir çorba kaşığı yardımı ile domates rendesi koyun.Üzerine kaşar peyniri rendesini ilave ettikten sonra kekik sepeleyip fırına verin.
Yiyin,yiyin,yiyinn..Çok güzel nolur deneyin...
Yav bu İtalyanlar ağzını tadını biliyor..Onlar biliyorda biz bilmiyor muyuz diye düşündüğümden kolları sıvadık ve arkadaşım Yasemin ile Bruschetta'ya taş çıkartacak bir atıştırmalık yaptık..
Malzemeler;
-Bayat ekmek dilimleri
-Yarım su bardağı zeytin yağı
-1 çorba kaşığı sarımsak tozu (İşin sırrı)
-1 tatlı kaşığı fesleğen kurusu
-1 kase domates sosu(Rendesi,Kurusu,Kendisi..:)
-1 çorba kaşığı sebze çeşnisi (İşin sırrı)
-1 tatlı kaşığı tuz
-1 tatlı kaşığı karabiber ve kırmızı biber
-1 kase kaşar peyniri rendesi
-vee tabiki kekik
Yapılışı:
Bir tepsiye yağlı kağıt serin ve fırını 175 santigrad derecede çalıştırın.Dilimlenmiş ekmekleri
güzelce tepsiye dizin.Bir kasede baharatları ve zeytinyağı karıştırın.(Kekik hariç).Sonra bir fırça yardımı ile
ekmeklerin üzerine sürün.Ardından herbir ekmeğin üzerine bir çorba kaşığı yardımı ile domates rendesi koyun.Üzerine kaşar peyniri rendesini ilave ettikten sonra kekik sepeleyip fırına verin.
Yiyin,yiyin,yiyinn..Çok güzel nolur deneyin...