Ana içeriğe atla

salaklar yavaş gider!

ölmek için çabalıyoruz,

18 yaşımızı bir tabu haline getiriyoruz. 18 yaş adam olmanın ilk şartı olarak biliyoruz.Neden? çünkü ehliyet alma yaşı 18.

Araba sürebiliyorsak kesin büyüdük.Kesin.% 100!!

ve eğer küçük bir bölgede yaşıyorsanız ve siz eğer o çöplüğün horozuysanız isterseniz 18 yaş size bir tabu olmaz.Nasılsa arkanız sağlamdır.

O yaşlar tam da lise çağlarına denk gelir.Eğer okul arkadaşlarınız sizi araba kullanırken görürse havanızdan geçilmez.

Okuldaki herkes size tav olur! Böyle böyle başlayıp araba kullanmayı öğrenir 18 yaşına gelince de ehliyet kursuna araba ile gidersiniz.

Ohhh! Ehliyeti aldık.Sağdan soldan çocuğum dur sen daha acemisin diyenler düşmanlarımız ve bizi çekemeyen hatta bize güvenmeyenlerdir.

Zaten şu emniyet kemeri çok saçma birşey.Niye takılır ki o.İki çorba parasına nasılsa cezadan da yırtarız.

Haydi o zaman eğlenmeye.....Coş coş kop koop....Lalalala....

Onun kızı şunun arkadaşı herkes binsin eğlenmeye....

Biraz para varsa yakıtı koy il il gez.Ne de olsa gençsin altında araban özgürsün.Kim sana karışır.Ehliyetin bile var.

Gerçekten bu kadar basit..Çok basit ve çok ucuz bir ölüm..

Ha bi de sollamak gurur meselesidir.Sakın ha önünüzde bir araç olmasın.Karizmanız çizilir naparsınız..

Ya bi de şu salak radarlar yok mu? Niye koyarlar ki onları..Aman ya kim takar para çok öderiz..

Hız önemli.Arabanın bütün beygirleri tam takım koşmalı..Salaklar yavaş gider!

Böyle düşünüyorsanız hiç kimseyi yormayın..Cenaze için ailelerinizi memeleketlerden sürüklemeyin.

Bir adet mezarlık satın alıp kendinizi oraya gömün..Tertemiz bir ölüm..

En azından sadece kendinize zarar vermiş olursunuz.

Her ölüm erkendir...Ancak erken gitmek birazcık tercih meselesidir.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Burcu'nun Yoğurtlu,Susamlı,Soya Soslu Tavuk Sotesi

Mutlu Çarşambalar :) Değişik bir giriş yapayım istedim. Size çok özel ve güzel bir tarifim var. Hazır mısınız? Tavuk Sote: Ben bir yerde okudum farklı buldum geliştiririp yeni bir tarif yarattım.Çok muhteşem oldu. Denemek için ilham verici. Malzemeler (2 Kişilik): -Bir adet tavuğun göğsü -1 çay bardağından biraz az zeytinyağı (dikkat zeytinyağı olması önemli) -2.5 yemek kaşığı yoğurt -1 tatlı kaşığı köfte baharı (ben bağdat baharat kullanıyorum) -1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber -1 çay kaşığı karabiber -1 çay kaşığı karbonat -2 çay kaşığı sebze çeşnisi -1 tatlı kaşığı soya sosu -1 tatlı kaşığı susam Yapılışı: Tavukları güzelce tertemiz yapıp küp küp kesiyoruz.Benim kestiğim etler genelde neredeyse çiğ olarak gözü kapalı yenecek formatta oluyor :) Aşağıdaki gibi, Sonra bir kapta yazmış olduğum tüm malzemeyi koyup karıştırın.Ardından yukarıdaki gibi masum tavuk parçacıklarını içine atın.Kabın kapağını kapatın kapağı yoksa üstünü kapatacak tabak v...

Konnyaku ( O Ne Ki? :)

  Ilık subtropikal iklimlerde yetişen bu gıda maddesinin adı Konjac (konnyaku).İlk olarak 1692 yılında bitkilerin sistematik kaydı sırasında  Van Rheede tot Drakenstein  tarafından tarif edilen ve 1834 yılında Hollandalı bir bitki bilimci Blume tarafından Amorphophallus adı verilen bitkiden elde edilen bu ürün Japonya,Çin,Endonezya gibi Asya mutfaklarının vazgeçilmezlerinden. Ancak yenilebilen kısmı kök altında kalan şişkin kısmıdır.Kozmetik alanında da   sıklıkla kullanılmaktadır. Jelatin maddesinin bir vekili tarzında olan bu bitki tam olarak keskin bir tat içermemekte ama özellikle Japon yemeklerinde genişçe bir yer tutmaktadır.Şekerlemeden deniz ürünlerine kadar birçok üründe kullanılan bu maddenin kalorisi olmamasının yanında lif oranı da çok yüksektir.16 farklı aminoasidi bünyesinde barındırır.Özellikle diet için uygun bir besindir. Konnyaku Sashimi isimli bir Japon Yemeğini izlemeden önce Sashimi yani Japon Mutfağının baş yapıtını takd...

olimpos ve kavun'da dondurma :)

 Merhaba..:) Güpgüzeell bir yerden bahsedeceğim..İki kez gitmek nasip oldu..Çok güzel bir koydu..Adııı Olimpos!!!  Taşlı bir yol..Bir ok Adrasan'a bir ok Olimpos'a gösteriyor..Bir sürü ağaç evin yanından geçtik..Bir görseniz bir kalabalık..Gençler ağırlıkta..Sonra bir kapı..Ören yeri olarak geçiyor.Kapıda bilet alıyorsunuz.Tam 5TL.İçeri giriyorsunuz..Büyü başlıyor..Sağ ve sol tarafınızda tarihi kalıntıların olduğu bir yol..Dümdüz devam ederken içinizi korku kaplıyor.Çünkü deniz hemencik görünmüyor:)Ardından bir dere karşılıyor sizi..  Ördekler size selam veriyor..Kurbağalarla paylaştıkları alanda mutlu ve huzurlu görünüyorlar..Devam ediyorsunuz..Buzz gibi bir suyun aktığı küçücük bir kaynak suyu karşınıza çıkıyor..Ayaklarınızı içine sokun sonra devam..Sonra deniz ve yeşillik tüm güzelliğiyle sizi karşılıyor..Hoşgeldiniz..  Dibi görünen ve yavaşça derinleşen bir deniz bu..Akdenizin en güzel bölümlerinden biri..Kumsalı taştan..Şezlong yok,soyunma kabini yok...